JAG VET INTE VEM JAG ÄR MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN

Och när du ser mig är det knappt jag minns ett enda öknamn dom kallade mig
jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din och att dina ord i natten är det enda som når in.
Håkan Hellström

WHAT AM I SUPPOSED TO DO WHEN THE BEST PART OF ME WAS ALWAYS YOU

jag saknar din röst, att sova bredvid dig och höra ditt hjärta från ditt bröst. saknar att hålla din hand som alltid var varm. och jag saknar alla telefonsamtal på kvällen.
jag såg dig gråta en gång och jag vet varför nu för att du visste att vi inte skulle va tillsammans länge till som du lovade. du lovade mig att alltid finnas där som man alltid lovar någon man älskar. jag älskar dig pappa. jag minns när vi grät tillsammans hur jag såg dig förändras och hur tiden gick. och när dagen väl kom när jag inte kunde höra din röst eller höra ditt hjärta från ditt bröst. när jag höll din hand som inte längre var varm, när du inte ringde på kvällen. då dog jag.

14

Hej vänner! om ungefär en halvtimme blir jag 14 år. chillll!
fotade förut men jag hittar inte sladden så jag kan inte ladda upp bilder. men som tur är har jag sara som kommer med sin som borde funka LOVE YOU.
snart kommer matilda då ska vi sminka oss och bli fjortisaaar. och sen ikväll kommer massa babes och firar mig det kommer bli nice och då kommer vi ta massa massa massa bilder så bildbomb kommer i helgen som jag skrev igår. men nu ska jag inte skriva mer, skriver ikväll! kanske laddar upp bilderna redan då. PUSS
ps. laddar upp en bild i det här inlägget senare.

100121

Känner att jag bloggar mycket, hey.

VI KAN BARA BESKRIVAS MED ETT ORD. COOLA


RSS 2.0